Hoe bepaal je of een Design Sprint voor jouw situatie geschikt is?

Het klinkt allemaal heel mooi: sluit een projectteam met slimme mensen voor een specifieke uitdaging een week lang op in een creatieve ruimte vol met post-its en na 5 dagen weten zij welke oplossingen wel (en niet) werken voor hun doelgroep. Vandaag de dag is het de ultieme methode om snel tot outside-the-box oplossingen en antwoorden te komen zonder een grote investering vooraf. En toch is een Design Sprint niet altijd de juiste oplossing om mee te starten. Daarom licht ik graag toe wat de voorwaarden en ingrediënten zijn om tot een werkbaar eindresultaat te komen, zodat jij zelf kunt bepalen of een Design Sprint de juiste oplossing voor jou is.

Lees meer
24/7 advies op maat door inzet chatbot

24/7 advies op maat door inzet chatbot

Geplaatst op 2020-11-16

Mastermate is een technische groothandel, die gaat voor een 9+ klantervaring. Zij zagen kansen om hun dienstverlening te verrijken door de inzet van een chatbot. Samen onderzochten we de mogelijkheden van chatbots voor hun dienstverlening.

Lees meer
Dit levert een Design Sprint op

Dit levert een Design Sprint op

Geplaatst op 2020-10-30

Een Design Sprint vraagt vier dagen investeren. Maar wat levert je dat nou precies op? Wij zetten de vijf belangrijkste opbrengsten van de Design Sprint voor je op een rij.

Lees meer
Design Sprint op afstand heeft ook z'n voordelen

Design Sprint op afstand heeft ook z'n voordelen

Geplaatst op 2020-08-30

Samenwerken in een interactieve workshop, dat gaat in de huidige 1.5m samenleving nét iets anders. Zo hebben we nu de Remote Design Sprint. Dezelfde stappen en resultaat, alleen dan online. Het is even wennen, maar het heeft toch ook zo z'n voordelen. Robin deelt zijn ervaringen.

Lees meer