De strijd om de Moose Games wisselbeker gaat door!

Geplaatst op 2024-06-07

Op vrijdagmiddag begon ons teamuitje van Moose met een inspirerende kwartaalpresentatie van Gert-Jan. Tijdens deze presentatie werden we allemaal meegenomen in de prestaties van het bedrijf en kregen we een kijkje in de toekomstvisie van Moose. Het was motiverend om te zien hoe ver we zijn gekomen en wat ons nog te wachten staat.

Na de presentatie barstte het echte plezier los met een tafeltennistoernooi bij Ping Pong Alkmaar. De competitie was hevig en iedereen gaf het beste van zichzelf. De finale was een spannende strijd tussen Gert-Jan en Joris. Met veel enthousiasme en precisie wist Joris de overwinning te behalen en ging hij naar huis met de titel Moose tafeltenniskampioen en de eer van de Moose Games wisselbeker. De energie en teamspirit die tijdens het toernooi zichtbaar waren, zorgden voor een onvergetelijke ervaring.

Tafeltennis toernooi Moose

Na het intensieve toernooi was het tijd om onze honger te stillen bij Jacky's in Alkmaar. Dit gezellige restaurant bleef speciaal en exclusief voor ons open. We genoten van de heerlijkste hamburgers van Alkmaar, bereid met de beste ingrediënten. Het was de perfecte afsluiting van een geslaagde dag, waarin we niet alleen als collega's, maar ook als vrienden dichter bij elkaar zijn gekomen. Met een biertje erbij speelden we nog een potje 30 seconds en na het eten zijn we nog een afzakkertje gaan doen bij stadsstrand De Kade.

Etentje Moose tafeltennis toernooi

Het teamuitje van Moose was een perfecte mix van professionele ontwikkeling, sportieve competitie en culinaire verwennerij. We kijken nu al uit naar het volgende kwartaal, zowel om de doelen van Moose te behalen als om weer zo'n fantastisch teamuitje te beleven!