Hi, wij zijn MooseEen digital agency met passievoor design, technologie en innovatie.
video

Wij zijn op een missie.

Een wereld die verandert.

Technologie verandert de manier waarop we communiceren, leren, we onszelf gezond en veilig houden en de manier waarop we onszelf vermaken. Het biedt mogelijkheden en kansen, maar brengt ook uitdagingen met zich mee.

Wij geloven.

Dat technologie de potentie heeft om goed te doen. Dat er een toekomst is waarin technologie vóór de mens werkt. De juiste kennis en aanpak zijn daarin cruciaal. Wij helpen jou in dit landschap van continue technologische veranderingen en bouwen samen aan de digitale toekomst van jouw bedrijf.

Onze aanpak

Uitgangspunt is altijd de mens.

In alles wat wij doen. Met een diepgaande interesse in de behoeften en het gedrag van gebruikers duiken wij in een vraagstuk. Die behoeften brengen we via onze stapsgewijze werkwijze samen met de bedrijfsdoelstellingen en technologische mogelijkheden. Dat is de basis voor een succesvolle oplossing.

Alle expertise in 1 huis.

Met een ervaren en creatief team van strategen, designers en developers gaan wij geen uitdaging uit de weg. We experimenteren, meten, verbeteren en houden korte lijntjes. Als nodig verlaten we gebaande paden en zijn we een tikkie eigenwijs. Zo maken wij het verschil.

Wat we maken

Van online platformen

Die bedrijven de kans bieden om nieuwe businessmodellen te creëren om kopers en verkopers digitaal met elkaar te verbinden om de nieuwe Airbnb of Booking.com te worden.

Waboplast meerdere schermen
Doets Reizen laptop met zoekbox

Tot vooruitstrevende bedrijfsapplicaties.

Die bedrijfsprocessen verbeteren en eenvoudiger maken, tijd en kosten besparen en die het werk van jouw mensen makkelijker en leuker maken door ultiem gebruiksgemak.

De kracht van samenwerking.

Onze klanten willen en kijken vooruit. Die uitdaging gaan wij samen met hen aan. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Wij brengen jouw kennis van de markt en het bedrijf samen met onze kennis van het digitale landschap. Door deze co-creatie versterken we elkaar en maken we impact.

logo TU Delft
logo SaKS
logo Naupar
logo HHNK
logo Waboplast
logo Doets Reizen
logo Hitachi
logo Sail
logo Mastermate