Overzicht van onze whitepapers

Met onze whitepapers houden we je graag op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties. Onze whitepapers houden we up-to-date en zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring op het gebied van design en het ontwikkelen van applicaties en digitale platformen.

Progressive Web Apps

Met een PWA kun je jouw website en je mobiele app(s) combineren tot één toestelonafhankelijk platform, dat de voordelen van een website combineert met de voordelen en functies van een app.
Bekijk Whitepaper

Platformisering

Het afgelopen decennium hebben online platformen een flinke groeispurt gemaakt. Inmiddels zijn ze overal. Van 'mijn omgevingen' en retailplatformen tot platformen voor taxiritten en overnachtingen. Benieuwd hoe je hier als organisatie slim op kunt inspelen?
Bekijk Whitepaper

Bedrijfsapplicaties

Met een bedrijfsapplicatie automatiseer je bedrijfsprocessen, ontsluit je relevante data vanuit je backoffice systemen en digitaliseer je de interacties met je klant. Wil jij weten hoe een bedrijfsapplicatie van toegevoegde kan zijn voor jouw organisatie?
Bekijk Whitepaper

Design Sprints

Heb je een idee voor een nieuw digitaal product of dienst of wil je een bestaande verbeteren? En wil je in 4 dagen testen of jouw doelgroep hier wel op zit te wachten? De Design Sprint biedt oplossing!
Bekijk Whitepaper