Progressive Web Apps (PWA)

Alle voor- en nadelen op een rijtje

Misschien heb je er al eens van gehoord, een Progressive Web App of PWA. Een PWA is ideaal voor de eindgebruiker omdat het de flexibiliteit van het web combineert met de gebruikerservaring van een mobiele app.

Wat haal je uit deze whitepaper?

 • Wat een Progressive Web App is
 • Voordelen van PWA’s op een rij
 • Nadelen van PWA’s
 • Ideeën toepasbaar op jouw bedrijf

Onderstaande organisaties gingen je voor

Download whitepaper

      Wat is een Progressive Web App?

      Met een PWA kun je jouw website en je mobiele app(s) combineren tot 1 toestelonafhankelijk platform, dat de voordelen van een website combineert met de voordelen en functies van een app.

      Het wordt daarom ook wel de brug tussen websites en apps genoemd omdat deze functionaliteiten voorheen alleen waren weggelegd voor native apps die je kent uit de App Store en Google Play. Denk hierbij aan functies als het zenden van notificaties, locatiegegevens en offline gebruik. Wanneer je kiest voor een PWA, betekent dat je applicatie volledig web-based is en geen installatie vergt op jouw smartphone of tablet.

      Onze klanten aan het woord

      Peter Visser

      Commercieel Directeur Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.

      avatar

      Vanaf het eerste moment heeft Moose zich positief onderscheiden. Een kundig team, die onze vraag en ons bedrijf begrijpen. Ze zijn eigenwijs genoeg om een tegenvoorstel te doen en ons te overtuigen vanuit hun expertise. Kortom, Moose is een uitstekende partner waarmee we nog lange tijd verwachten samen te werken.