Platformisering in 2024

Vijf belangrijke criteria

Het afgelopen decennium hebben online platformen een flinke groeispurt gemaakt. Inmiddels zijn ze overal. Van 'mijn omgevingen' en retailplatformen tot platformen voor taxiritten en overnachtingen. Organisaties zetten succesvol in op platformisering door vraag en aanbod online met elkaar te verbinden.

Maar hoe kan je als MKB-ondernemer óók op de juiste manier inspelen op de trends en ontwikkelingen rondom digitalisering en platformisering? Download nu de whitepaper en lees hoe dit werkt.

Wat haal je uit deze whitepaper?

 • Wat platformisering is
 • Hoe je inspeelt op klantbehoeften
 • Hoe je klein kunt beginnen
 • Tastbare praktijkvoorbeelden

Onderstaande organisaties gingen je voor

Download whitepaper

      De innovatiekracht van jouw organisatie vergroten?

      Platformisering is de overstap van traditionele bedrijfsmodellen naar platformbedrijfsmodellen. Platformen functioneren daarbij als een online marktplaats. Ze faciliteren burgers, consumenten, bedrijven, organisaties en overheden o.a. om informatie en kennis uit te wisselen en vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

      In deze paper zetten we de 5 belangrijkste criteria voor je op een rij die succesvolle bedrijven als Marktplaats, Uber en Airbnb zo succesvol maken en jou in staat stellen de innovatiekracht van jouw organisatie te vergroten.

      Onze klanten aan het woord

      David de Jong

      Bestuur De Delftse Bedrijvendagen

      avatar

      De organisatie van de Delftse Bedrijvendagen en de communicatie tussen 165 bedrijven en 3000 studenten verloopt nu grotendeels geautomatiseerd. Dat heeft onze workflow aanzienlijk verbeterd.