Cases

Doets Reizen

Beleef en boek je ultieme reiservaringop Doetsreizen.nl

Klant
Doets Reizen
Branche
Reissector
Services
  • Strategie & Advies
  • Design Sprint
  • Technologie & Development
Doets Reizen

Droomreis van A tot Z

Bij Doets Reizen draait alles om de ultieme reiservaring. Van de zoektocht en het boeken tot de daadwerkelijke reis. Daar hoort een online reis- en boekingsplatform bij dat een bron is van inspiratie en waar reizigers heel eenvoudig hun droomreis kunnen boeken en van A tot Z kunnen samenstellen. Doets Reizen schakelde Moose in als strategische digitale partner, voor de ontwikkeling van dit nieuwe platform.

Soepel boekingsproces

Bij de ontwikkeling van het nieuwe platform lag de focus vooral op het optimaliseren van de gebruikerservaring en het versoepelen van het boekingsproces.Of je nu een stedentrip wilt boeken naar New York of zelf jouw camperreis naar Canada wilt samenstellen, via Doetsreizen.nl regel je het.

Alle informatie, stappen en functionaliteiten in het platform zijn zo ingericht, dat de reiziger relevante informatie ontvangt, eenvoudig vindt wat hij zoekt en stap voor stap het boekingstraject doorloopt. Alles voor het ultieme gebruiksgemak.

Via geïntegreerde koppelingen met camper- en vliegtuigmaatschappijen van over de hele wereld, zorgen we ervoor dat bezoekers direct alle actuele vluchtinformatie, de prijzen van campermaatschappijen en hotels getoond krijgen. Zo kunnen zij vanaf Doetsreizen.nl alle onderdelen voor hun reis boeken, van excursies, overnachtingen, het plaatselijke vervoersmiddel tot vluchten.

Melvin Malepaard

Brand & Marketing Director Doets Reizen

avatar

Onze nieuwe website overtreft onze verwachtingen. Op zowel visueel en technisch vlak, als in gebruiksgemak, is het vooruitstrevend. Hiermee kunnen wij voorop blijven lopen en onze klanten ook online de beste ervaring bieden.

De complete reiservaring op 1 platform

Met het nieuwe platform biedt Doets Reizen online een ultieme en complete reisbeleving. Zowel op mobiel als desktop. Bezoekers kunnen zelf hun complete reis samenstellen, offertes opvragen en zien realtime informatie over prijzen en beschikbaarheid. Dat biedt niet alleen de reizigers veel comfort bij het zoeken en boeken. Ook het team van Doets reizen. Door de automatische koppelingen met wereldwijde camper- en vliegmaatschappijen hoeven zij niet meer handmatig de informatie aan te passen. Een flinke tijdswinst en gemak.

Meer weten over platformisering?

Download de whitepaper ‘Platformisering in 2024, vijf belangrijke criteria.’