Mobiele apps

Mobiele apps zijn niet meer weg te denken. Zowel zakelijk als privé. Gemiddeld kijken we 200 keer per dag op onze telefoon waardoor de smartphone 24/7 een plek heeft gekregen in het leven van jouw doelgroep. En dat biedt kansen!

Met ruim 8 jaar ervaring weten wij hoe we jouw product of dienst onmisbaar kunnen maken in het dagelijks leven van jouw doelgroep. Voor gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen tot MKB bedrijven ontwerpen en ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke mobiele apps die het leven van mensen makkelijker maken.

Gebruiker staat altijd centraal

De perfecte digitale ervaring begint bij je eindgebruikers. Zij willen immers een specifiek doel bereiken. Zoals het boeken van een vakantie, het bestellen van een jas of zoeken naar hun droomwoning. Wij helpen jou te kijken door de ogen van jouw doelgroep. Door hun behoeften en obstakels in kaart te brengen, ontstaat de ruimte voor het bedenken van intuïtieve apps die mensen graag gebruiken.

Voorzien van de nieuwste technologie

Nieuwe technologieën volgen zich in een razend tempo op in deze snel veranderende wereld. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door innovatie te omarmen. Dit stelt ons in staat om de juiste technologie te leveren voor het type product dat jij nodig hebt om jouw doelgroep optimaal te bedienen.

iOS & Android Apps

Voor apps met complexe functionaliteiten en koppelingen met externe hardware, ontwikkelen we innovatieve apps met open source programmeertalen Swift en Java. Zowel voor het iOS en Android besturingssysteem.

React Native Apps

React Native maakt het mogelijk om met behulp van één codebase een native app te bouwen voor verschillende platformen zoals iOS en Android. Dit maakt het sneller en kostenefficiënter om mobiele apps te ontwikkelen.

Progressive Web App

Een PWA is een website, maar dan met functies van apps uit de App Store en Google Play. Denk aan het zenden van notificaties en offline gebruik. De voordelen zijn enorm op gebied van integratie, tijd én kostenbesparing.

Stap voor stap en snel resultaat

Ook wij willen apps ontwikkelen die visueel aantrekkelijk zijn. Maar bovenal willen wij dat de apps waarde toevoegen, voor de gebruikers en voor jou. Samen bepalen we de juiste productstrategie en verdiepen we ons in jouw doelgroep, zodat we zo snel mogelijk leren wat wel en niet werkt. Door onze agile aanpak van brainstormen, ontwikkelen, testen, leren en doorontwikkelen hebben we snel resultaat en kunnen we al in 4 tot 6 weken een werkende app opleveren.

avatar

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Ik help je graag verder en kan je alles vertellen over onze projecten en werkwijze!