Samenwerking met Mastermate, dé technische groothandel van Nederland

Geplaatst op 2018-03-28

Mastermate heeft Mediamoose als digitale partner gekozen om de organisatie te helpen met innoveren en de klant- en merkbeleving te verbeteren. Mastermate is dé technische groothandel in Nederland voor de bouw, woningcorporaties, en gerelateerde bedrijven zoals onderhoudsbedrijven en installateurs.

Meerwaarde toevoegen voor klanten door kennis over te dragen, het juiste advies te geven en oplossingen te bieden, dat noemen ze het Mastermate-DNA. Mastermate is een betrokken familiebedrijf met een focus op duurzame, lange termijnrelaties. Met 37 vestigingen – en nieuwe vestigingen op komst – heeft Mastermate een sterke landelijke dekking waardoor ze altijd dichtbij zijn.

Klantgericht innoveren

Wij zijn trots dat Mastermate voor Mediamoose als digitale partner heeft gekozen om de organisatie verder te helpen met innoveren en de klant- en merkbeleving te verbeteren. Nu Mastermate de ontwikkeling van de nieuwe positionering en huisstijl heeft afgerond, is het moment aangebroken om het online landschap van Mastermate naar een hoger niveau te brengen.

We leven in een snel veranderende wereld waarin de verwachtingen van mensen continu evolueren met elke digitale ervaring. Alles draait om de ervaring van de gebruiker. Daarom werken wij bij Mediamoose 'human-centered' en zijn we – in samenwerking met het marketingteam van Mastermate – gestart met het achterhalen van de behoeften van de klanten en medewerkers van Mastermate. De resultaten uit deze onderzoeken en overige beschikbare data gaan we vertalen naar bruikbare inzichten waarmee we geweldige producten kunnen gaan ontwikkelen waar de klanten en medewerkers van Mastermate écht op zitten te wachten.

Update maandag 10 december 2018

Inmiddels is de nieuwe website van Mastermate afgerond en gelanceerd. Bekijk hier het resultaat.