Samenwerking met Hitachi Capital Mobility, een leasemaatschappij met internationale ambities

Geplaatst op 2018-07-03

Leasemaatschappijen Noordlease en Leasevisie gaan samen verder als Hitachi Capital Mobility. Met trots mogen wij u vertellen dat de nieuwe organisatie Mediamoose heeft gekozen als digitale partner.

Leasemaatschappijen Noordlease en Leasevisie zijn per 1 juli samengegaan als Hitachi Capital Mobility, dochteronderneming van Hitachi Capital Corporation in Japan. Hitachi Capital Corporation heeft dochterondernemingen in Azië, Europa en de Verenigde Staten. Met een onderscheidende klantfilosofie, een compleet producten- en dienstenaanbod en eigentijdse mobiliteitsoplossingen vormt Hitachi Capital Mobility een krachtige, innovatieve aanbieder van mobiliteit, die klaar is voor de toekomst én met internationale ambities.

Bewegingsvrijheid met Hitachi Capital Mobility

Bij Hitachi Capital Mobility staat de mens centraal; het is hun missie om iedereen de mogelijkheid te bieden zich zorgeloos en vrij te verplaatsen. Dit stelt mensen in staat om anderen te ontmoeten en nieuwe dingen te ontdekken, ook voor wie vrijheid van bewegen niet altijd vanzelfsprekend is.

Een beter leven voor iedereen

De missie en visie van Hitachi Capital Mobility vinden wij prachtig. Het is namelijk onze missie om het leven van mensen te verbeteren door prettige digitale ervaringen te bieden. Wij zijn trots dat Hitachi Capital Mobility voor Mediamoose als digitale partner heeft gekozen om de organisatie verder te helpen met innoveren en de klant- en merkbeleving te verbeteren. De komende jaren wordt Hitachi Capital Mobility nationaal en internationaal verder uitgebouwd met een breder dienstenportfolio en meerdere Europese vestigingen.

Met de gezamenlijke bedrijven in Nederland worden ruim 16.000 leasecontracten beheerd. Maandag 2 juli 2018 is de IT migratie van beiden bedrijven afgerond en zijn ze live gegaan met de nieuwe website en huisstijl van de nieuwe organisatie. De eerste stap om verder te groeien is gezet, waarmee Hitachi Capital Mobility een krachtige leasemaatschappij betreft, die klaar is voor de toekomst.

Wordt vervolgd!