Samenwerking met De Delftse Bedrijvendagen van de TU Delft, dé grootste carrièrebeurs van de Benelux

Geplaatst op 2017-06-27

Al twintig jaar lang is De Delftse Bedrijvendagen de grootste technische carrièrebeurs voor banen, stages en afstudeeropdrachten van de Benelux. Voor bedrijven een unieke kans om in contact te komen met studenten die in de laatste fase van hun studie staan aan de internationaal hoog aangeschreven TU Delft.

Elk jaar is De Delftse Bedrijvendagen voor meer dan 2500 studenten van de TU Delft dé start van hun carrière. Op een laagdrempelige manier kunnen studenten in contact komen met meer dan 250 hoog aangeschreven bedrijven als Shell, Philips, Deloitte, Heineken, KPN, etc.

Om de grootste carrièrebeurs van de Benelux in goede banen te leiden, is een krachtig online platform van groot belang. De DDB vroeg ons of wij hen strategisch en technisch kunnen ondersteunen bij het vernieuwen van hun softwaresysteem. Gelukkig sluit onze visie perfect aan op de visie van De Delftse Bedrijvendagen en zijn we tot een langetermijnsamenwerking gekomen met vooruitstrevende toekomstplannen.

Een platform dat moet inspireren, informeren en faciliteren

Eén van onze scrum-teams is inmiddels gestart met het ontwikkelen van de software. Het nieuwe platform zal er op de eerste plaats voor zorgen dat de primaire doelgroep, namelijk de technische studenten en bedrijven, ondersteund worden bij deelname aan De Delftse Bedrijvendagen.
Op de tweede plaats zal het platform een groot gedeelte van de processen aan de achterkant van de DDB organisatie automatiseren en faciliteren.

Dankzij onze lean aanpak, hebben we tijdens het schrijven van dit artikel al een eerste succesvolle release gehad na een ontwikkelperiode van slechts 2 weken. Hierdoor kan de DDB organisatie al in een vroeg stadium testen en gebruik maken van enkele functionaliteiten van het platform.

Preview van het dashboard voor studenten van de TU Delft
Preview van het dashboard voor studenten van de TU Delft