Samenwerking met autoleasemaatschappij Leasevisie

Geplaatst op 2016-09-19

Vol trots en enthousiasme gaan wij werken aan de nieuwe website / platform van Leasevisie. Na het voeren van een aantal oriënterende gesprekken en het presenteren van onze design ideeën voor Leasevisie, hebben wij het vertrouwen gekregen om voor deze prachtige organisatie aan de slag te gaan.

Leasevisie is een merk- en bankonafhankelijke leasemaatschappij die zich richten op de zakelijke markt. Leasevisie streeft naar een langdurige relatie met zijn klanten waarbij persoonlijke aandacht zwaarder weegt dan zoveel mogelijk contracten per medewerker te verkopen. Perfecte service bieden en zorgen voor optimaal gebruikersgemak staat bij Leasevisie bovenaan.

Nieuwe huisstijl, nieuw pand en een nieuwe website

Augustus 2015 heeft Leasevisie zijn huisstijl & logo vernieuwd en november 2015 hebben zij hun intrek genomen in het prachtige nieuwe kantoor waar de nieuwe huisstijl duidelijk te herkennen is. Nadat de "rust" weer teruggekeerd was op kantoor, zijn collega's Lison en José gestart met het uitwerken van de plannen voor de nieuwe website van Leasevisie.

Aan ons de taak om de nieuwe huisstijl van Leasevisie door te voeren in een nieuw strak vormgegeven website. Net als de visie van Leasevisie, is het aan ons de taak om een gebruikersvriendelijke website te ontwikkelen. In eerste instantie gaan wij ons richten op de publieke website van Leasevisie waarbij we een aantal handige tools gaan ontwikkelen die de bezoeker zal helpen bij het kiezen van de juiste leaseauto. In een latere fase gaan wij samen met Leasevisie plannen uitwerken om de klantenportal gebruikersvriendelijker te maken.