Platform discovery workshop

Een plan voor succes

Heb je concrete ideeën voor het ontwikkelen van een nieuw digitaal platform of sta jij op het punt om je bestaande platform te vernieuwen? Dan biedt onze discovery workshop oplossing.

Wil je meer informatie ontvangen?

Na onze Discovery Workshop ontvang je een doordacht projectplan wat gegarandeerd een door jou gedragen blauwdruk is voor het te ontwikkelen platform. Hierin staan alle activiteiten en vervolgstappen, inclusief een begroting voor de bouwfase samengevat.

Samen creëren we een plan voor succes

In slechts 6 tot 8 uur helpen wij je om supersnel toe te werken naar de eerste versie van jouw platform, ook wel bekend als het Minimum Viable Product (MVP). Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat deze eerste versie van jouw platform zoveel waarde toevoegt voor jouw doelgroep en organisatie dat er direct mee gewerkt kan worden.

Gedurende de workshop geven we gezamenlijk invulling aan de volgende stappen:

 1. 1.

  Wat lost het op?

  We brengen het hoofddoel van jouw platform in kaart en welke gebruikersbehoeften we met dit platform kunnen vervullen.

 2. 2.

  Voor wie is het?

  We brengen in kaart voor welke doelgroep jouw platform het meest waardevol gaat zijn.

 3. 3.

  Wat doet het?

  We brengen in kaart welke functionaliteiten essentieel zijn voor jouw MVP (de eerste versie van je platform voor jouw doelgroep).

 4. 4.

  Wat kost het?

  We brengen in kaart wat de kosten en ontwikkeltijd per functionaliteit zijn.

 5. 5.

  Hoe nu verder?

  We brengen in kaart wat de eerstvolgende stappen zijn die genomen moeten worden.

Direct na de workshop gaat het projectteam van Moose de hieruit voortkomende inzichten en deliverables als input gebruiken voor het opstellen van het projectplan.

Wat ontvang ik na de workshop?

Het resultaat van de workshop is een projectplan waarin uitgebreid staat beschreven welke activiteiten en vervolgstappen benodigd zijn zodat jij de eerste versie van jouw platform zo snel mogelijk én tegen lage kosten kunt bouwen en direct beschikbaar kunt stellen voor je doelgroep. Met dit projectplan is ons team doorgaans in staat om binnen 4 tot 6 weken een eerste versie van jouw platform op te leveren!

Wil je meer informatie ontvangen?

Download dan onze brochure

      Melvin

      Marketing Manager BuddyBold

      avatar

      De workshop heeft ons enorm geholpen om prioriteiten te stellen en veel nieuwe inzichten geboden. We hadden namelijk allerlei ideeën en waren voornemens om direct de meest uitgebreide versie van ons platform te ontwikkelen. Dankzij de workshop en het ervaren team van Moose hielden we focus en hebben we scherp gekregen wat ons platform minimaal moet kunnen om de maximale waarde te leveren aan onze doelgroep. Hierdoor zijn we veel sneller live gegaan met ons platform dan we hadden verwacht en heeft het ons een aanzienlijk ontwikkelbudget bespaard door specifieke functionaliteiten niet te ontwikkelen die niet noodzakelijk bleken te zijn.