Applicatie discovery workshop

Een plan voor succes

Heb je concrete ideeën voor het ontwikkelen van een nieuwe (bedrijfs)applicatie of sta jij op het punt om je bestaande applicatie te vernieuwen? Dan biedt onze discovery workshop oplossing.

Wil je meer informatie ontvangen?

Na onze Discovery Workshop ontvang je een doordacht projectplan wat gegarandeerd een door jou gedragen blauwdruk is voor de te ontwikkelen applicatie. Hierin staan alle activiteiten en vervolgstappen, inclusief een begroting voor de bouwfase samengevat.

Samen creëren we een plan voor succes

In slechts 6 tot 8 uur helpen wij je om supersnel toe te werken naar de eerste versie van jouw applicatie, ook wel bekend als het Minimum Viable Product (MVP). Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat deze eerste versie van jouw applicatie zoveel waarde toevoegt voor de gebruikers en organisatie dat er direct mee gewerkt kan worden.

Gedurende de workshop geven we gezamenlijk invulling aan de volgende stappen:

 1. 1.

  Wat lost het op?

  We brengen het hoofddoel van jouw applicatie in kaart en welke gebruikersbehoeften we met de applicatie kunnen vervullen.

 2. 2.

  Voor wie is het?

  We brengen in kaart voor welke groep mensen jouw applicatie het meest waardevol gaat zijn.

 3. 3.

  Wat doet het?

  We brengen in kaart welke functionaliteiten essentieel zijn voor jouw MVP (de eerste versie van je applicatie voor jouw doelgroep).

 4. 4.

  Wat kost het?

  We brengen in kaart wat de kosten en ontwikkeltijd per functionaliteit zijn.

 5. 5.

  Hoe nu verder?

  We brengen in kaart wat de eerstvolgende stappen zijn die genomen moeten worden.

Direct na de workshop gaat het projectteam van Moose de hieruit voortkomende inzichten en deliverables als input gebruiken voor het opstellen van het projectplan.

Wat ontvang ik na de workshop?

Het resultaat van de workshop is een projectplan waarin uitgebreid staat beschreven welke activiteiten en vervolgstappen benodigd zijn zodat jij de eerste versie van jouw applicatie zo snel mogelijk én tegen lage kosten kunt bouwen en direct beschikbaar kunt stellen voor je gebruikers. Met dit projectplan is ons team doorgaans in staat om binnen 4 tot 6 weken een eerste versie van jouw applicatie op te leveren!

Wil je meer informatie ontvangen?

Download dan onze brochure

      Mick

      Bedrijfsleider Waboplast

      Doordat Moose onze bedrijfsprocessen snel begreep, waren zij een echte sparringpartner en hielden we focus gedurende de ontwikkeling van de applicatie. De workshop heeft ons o.a. geholpen om prioriteiten te stellen. Zo hebben we tijd en budget bespaard doordat enkele functionaliteiten niet bleken bij te dragen aan het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. En resulteerde hun pragmatische werkwijze er in dat wij al na 7 weken een eerste versie van onze applicatie in gebruik konden nemen!