Klantportalen in 2024

In 5 stappen een succesvol klantportaal

De populariteit van klantportalen, ook wel self-service portals genoemd, neemt nog altijd toe. Met een klantportaal automatiseer je bedrijfsprocessen en digitaliseer je de interacties met je klant. Dit stelt jou als organisatie in staat om een optimale klantervaring te bieden én de werkdruk bij jouw medewerkers te verlagen door handmatige en repeterende handelingen te digitaliseren.

Wil jij weten wat de 5 stappen zijn die organisaties doorlopen om tot een succesvol klantportaal te komen? Download nu de whitepaper inclusief checklist en het bewezen 5-stappenplan.

Wat haal je uit deze whitepaper?

 • De essentie van een klantportaal
 • Hoe je tot een digitale strategie voor het portal komt
 • Waar op te letten bij integraties met andere systemen
 • Hoe je de wensen van jouw doelgroep in kaart brengt
 • Waar op te letten bij het kiezen van de technologie
 • Kant-en-klare klantportaal checklist

Onderstaande organisaties gingen je voor

Download whitepaper

      De unieke voordelen van een klantportaal

      Met de ontwikkeling van een klantportaal speel je in op de veranderende klantvraag naar selfservice-opties doordat jouw klanten te allen tijde toegang hebben en hierdoor locatie en tijdonafhankelijk hun zaken kunnen regelen op één plek. Een klantportaal verhoogt de klanttevredenheid, verbetert de service en klantrelaties en resulteert in een hogere efficiency en omzet.

      In deze paper zetten wij de 5 bewezen stappen voor je op een rij om een succesvol klantportaal te realiseren en jou in staat stellen de innovatiekracht van jouw organisatie te vergroten.

      Onze klanten aan het woord

      Melvin Malepaard

      Brand & Marketing Director Doets Reizen

      avatar

      Onze nieuwe website overtreft onze verwachtingen. Op zowel visueel en technisch vlak, als in gebruiksgemak, is het vooruitstrevend. Hiermee kunnen wij voorop blijven lopen en onze klanten ook online de beste ervaring bieden.