Samenwerking met uitgeverij Rodi Media

Geplaatst op 2014-10-28

Met trots en enthousiasme starten wij per 1 november 2014 een samenwerking met uitgeverij Rodi Media. Op dit moment één van de grootste uitgeverijen van Noord-Holland.

Rodi Media is één van de grootste uitgeverijen van Noord-Holland. Ze geven wekelijks meer dan 23 eigen nieuws- en zondagsbladen uit met een oplage van ruim 1,2 miljoen exemplaren.

Mediamoose heeft de uitdaging en het vertrouwen gekregen om de online communicatie en uitstraling van Rodi Media te verbeteren en meer van deze tijd te maken. Het is van belang dat bezoekers gemakkelijk informatie kunnen vinden over de diensten van Rodi Media. Tevens is het belangrijk dat de bezoekers gemakkelijk in contact kunnen komen met de media-adviseurs van Rodi Media

We starten daarom intern bij Rodi Media met de strategische fase. Tijdens dit traject gaan we alle wensen en bedrijfsdoelstellingen in kaart brengen en de uitkomst vertalen naar een concreet plan. De uitkomst van dit plan zal de vormgeving en indeling van de nieuwe website gaan bepalen.