Nieuwe collega: Laurens

Geplaatst op 2024-04-26

Yes, opnieuw een nieuwe aanwinst voor het Moose team! Laurens is een welkome versterking voor ons team en gaat met zijn jarenlange ervaring als UX designer de gebruikerservaring van onze digitale producten naar een nog hoger niveau brengen.

Laurens, wat deed je voordat je bij Moose aan de slag ging?

Ik werkte lang als UX’er voor een bedrijf waar we software voor in de zorg bouwden. Daarna heb ik samen met een compagnon zelf een applicatie gebouwd voor mensen met chronische pijn.

Waarom ben je uiteindelijk overgestapt naar een digitaal bureau?

Ik was op zoek naar een uitdaging waarbij ik op projectbasis met veel verschillende soorten klanten in aanraking kon komen en mijn kennis breder kon inzetten. Ik vond het belangrijk om bij een bureau te gaan werken waar de gebruiker centraal staat, wat bij Moose absoluut het geval is.

Hoe kijk je terug op jouw eerste maand bij Moose?

Moose heeft een fijne werksfeer, ze hebben echt de moeite genomen om een fijne onboarding te regelen, waardoor ik me meteen thuis voelde. Ik kon ook meteen mee genieten van een gezellig teamuitje, ook geen vervelend begin!

Teamuitje tafeltennis

Waar ben je van onder de indruk of het meest enthousiast over?

Moose heeft een mooie balans gevonden tussen professionaliteit en persoonlijke benadering. Ik ben onder de indruk van de inzet op groei zowel voor mij persoonlijk, als voor de organisatie.

Waar kijk je naar uit?

Om met nieuwe ideeën de rol van UX designer bij Moose aan te vullen en samen met mijn collega’s mooie dingen te bouwen.

Wat heb je opgenomen in jouw persoonlijke ambitieplan voor het komende jaar bij Moose?

Ik wil mij inzetten om meer validatie bij de eindgebruiker op te halen, door een plan te maken om te kijken hoe we met weinig onderzoek de meeste impact kunnen maken.

Hoe ziet jouw ideale toekomst er bij Moose volgens jou uit?

Ik hoop een mooie stap in mijn ontwikkeling als designer te maken en mee te groeien met de ambities van Moose.

En tot slot: welke lunch vond je het lekkerst bij Moose tot op heden?

De döner Friday :)

Doner Friday