Nieuwe collega: Alysha

Geplaatst op 2024-02-01

Het is weer zover, een nieuwe aanwinst voor het Moose team! Alysha is als voormalig projectmanager bij Gemeente Amsterdam een welkome versterking en gaat haar jarenlange ervaringen in de praktijk brengen om onze projecten in goede banen te leiden!

Alysha, wat deed je voordat je bij Moose aan de slag ging?

Voordat ik bij Moose kwam, was ik werkzaam als projectmanager bij de gemeente Amsterdam.

Waarom ben je uiteindelijk overgestapt naar een digitaal bureau?

Eerder ben ik al werkzaam geweest bij een bureau in een andere branche en ik merkte dat ik de dynamische wereld die een bureau met zich meebrengt miste. Ik was op zoek naar een baan met een hogere werkdruk en meer uitdaging, daarnaast heb ik de digitale wereld altijd erg interessant gevonden. Moose sluit daar perfect bij aan!

Hoe kijk je terug op jouw eerste maand bij Moose?

Op mijn eerste dag waren er slingers opgehangen en kreeg ik een bos bloemen. Ik ben dus enorm warm ontvangen door alle collega’s. Hoe de eerste weken bij een nieuwe baan vaak intimiderend en overweldigend kunnen zijn, was dit hier bij Moose een zachte landing.

Waar ben je van onder de indruk of het meest enthousiast over?

Verschillende dingen; zowel de cultuur binnen Moose, de leuke projecten, de expertise van de collega’s maar ook de gezelligheid op kantoor.

Spelletjes friday

Waar kijk je naar uit?

Ik kijk ernaar uit om samen met het team de verschillende projecten met succes af te ronden en om het resultaat daarvan live te kunnen bekijken.

Wat heb je opgenomen in jouw persoonlijke ambitieplan voor het komende jaar bij Moose?

In mijn ambitieplan heb ik opgenomen om de applicaties, web development en de technieken achter een digitale oplossing beter te begrijpen om zo nog makkelijker de vertaalslag te maken naar de klanten of naar het development team en natuurlijk om mij verder te ontwikkelen in mijn rol als projectmanager.

Hoe ziet jouw ideale toekomst er bij Moose volgens jou uit?

Het lijkt mij tof om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van Moose en aan succesvolle ontwikkelingen voor onze klanten.

En tot slot: welke lunch vond je het lekkerst bij Moose tot op heden?

De döner op vrijdag!

Doner Friday