Moose Masterchef teamuitje

Geplaatst op 2023-01-20

Het was eindelijk tijd voor het grote uitje van Moose! Aan het einde van de week terwijl de zon aan het schijnen was begonnen we met weer een spelelement. Strijdtoneel van deze keer? binnen de 4 glazen muren van de Padelbaan!

Na de lunch kregen wij op de padelbaan in Alkmaar een clinic gevolgd door een aantal potjes vrij spelen. met weinig tot geen ervaring bij de meeste was dit een mooie manier om het spel te leren kennen. Vervolgens natuurlijk wel, zo fanatiek als we zijn, vol voor de winst gaan in het vrij spelen. De zon scheen en we hadden ons flink in het zweet gewerkt dus het was tijd voor iets te eten.

Padel clinic Moose

Wat de groep nog niet wist is dat we het eten zelf moesten maken. Bij Kookstudio Alkmaar (http://www.kookstudioalkmaar.nl/) stond Chef Stefan ons op te wachten met koude biertjes en een culinair 5 gangen diner, althans de recepten daarvan. We werden verdeeld in duo’s en ieder mocht aan de slag met een eigen gang.

Chef in actie!

Na anderhalf uur kokkerellen en borrelen konden we zelf genieten van ons eigen diner. waarbij iedere ronde een ander duo het bord mocht ‘’afmaken’’ en serveren. Onder het genot van iets teveel wijntjes hebben we heerlijk gegeten en zijn we afgezakt naar de Boom in alkmaar. Wat er verder die avond is gebeurd is voor veel mensen nog een raadsel!

Gerecht 1