Moose Curling clinic teamuitje

Geplaatst op 2023-04-07

Vorige maand was het weer tijd voor een nieuwe kans op de Moose games beker en een 3-gangen diner op een geheime locatie!

Extra speciaal deze keer want dit was voor de meeste collega's van ons team het eerste moment om onze nieuwe aanwinst José te leren kennen. Terwijl het – geheel onverwachts – hard begon te sneeuwen buiten en alle collega's nieuwsgierig waren wat er deze keer op de agenda stond, deelde onze collega Bas van de feestcommissie dat we starten met een tournooi Curlen. Hoe toepasselijk met dit winterse weer!

Teamuitje Moose Curlen Alkmaar 03

Het was voor Bas een flinke uitdaging om een spel te vinden waar geen enkele collega eerder ervaring in had opgedaan. Na een borrel op kantoor zijn we aan het einde van de middag naar ijsbaan De Meent gegaan waarna wij werden opgewacht voor de instructeur voor de clinic FUN Curling. Uiteraard werd er na een paar oefenpotjes weer super fanatiek gecurled! Met verschillende teams en verschillende spellen kent de middag eigenlijk alleen maar winnaars.

Teamuitje Moose Curlen Alkmaar 01

Vanwege de kou zijn we snel naar binnen gegaan voor een warme chocomel en een borrel, waarna we het teamuitje hebben afgesloten in de mooie binnenstad van Alkmaar. Aangekomen bij restaurant Pluim hebben alle collega's genoten van een heerlijk 3-gangen diner waarna enkele collega's nog in de kroeg zijn blijven hangen omdat zij er geen genoeg van konden krijgen ;).

Teamuitje Moose Curlen Alkmaar 02