Mediamoose wordt Moose Agency

Geplaatst op 2020-07-14

Big news! Vanaf vandaag gaat Mediamoose verder onder een nieuwe naam: Moose Agency. Een naamsverandering passend bij de grote verandering die ons bedrijf de afgelopen jaren doorliep en een die gepaard gaat met een nieuwe website.

Terug in de tijd.
Partner Gert-Jan: “In 2012 zijn wij als webdesignbureau gestart met het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk websites, huisstijlen en (online) marketingcampagnes. In die tijd betekende dit vooral dat wij enkele weken aan een project werkten, deze presenteerden en het project afrondden. Dat is nu wel anders. We hebben onszelf doorontwikkeld. De naam Mediamoose past daar niet meer bij. Het is tijd voor de volgende stap.

Een digital agency met een missie.
Moose is de afgelopen jaren veranderd van een webdesignbureau naar een digital agency. Als digital partner werken wij nu nauw samen met onze klanten. Met een gedreven team van strategen, designers en developers denken en bouwen wij mee aan hun digitale toekomst. Van strategie en design, tot de daadwerkelijke ontwikkeling van gebruiksvriendelijke digitale producten zoals bedrijfsapplicaties en digitale platformen.”

Gert-Jan in het Moose kantoor

Durf om te experimenteren.
Partner Menno: “Het technologische landschap verandert voortdurend. Als start-ups en bedrijven bij willen blijven in deze snel veranderende wereld, moeten zij op ontdekkingsreis. Innoveren is experimenteren. Als digital partner helpen wij hen daarbij met bewezen ontwerp- en onderzoeksmethodes, waarmee we supersnel leren wat speelt bij de doelgroep en welke ideeën wel of juist niet werken. Hierdoor komen we snel en met weinig risico tot gebruiksvriendelijke digitale oplossingen waar de doelgroep ook echt op zit te wachten.”

Menno in gesprek met collega's

Onze reis is niet onopgemerkt gebleven.
Onze manier van werken en de digitale producten die wij de afgelopen jaren gerealiseerd hebben zijn niet onopgemerkt gebleven. Gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen tot MKB bedrijven uit verschillende sectoren weten Moose inmiddels te vinden. Samen met hen maken we impact. Wij zijn dankbaar voor deze mooie samenwerkingen. Met trots kijken we dan ook terug.

Nog liever kijken we vooruit.
Naar het pad en de uitdagingen voor ons. Onze ambities reiken ver. Wij leggen de lat hoog, willen vooraan blijven staan in deze continu veranderende wereld. En impact blijven maken samen met onze klanten. Nieuwe paden ontdekken, vernieuwen en onszelf en onze klanten blijven verwonderen. Wie Moose inschakelt kan rekenen op een nieuwsgierige en betrokken digital partner.

Wij zijn er klaar voor!
Daar hoort een nieuwe jas bij. Een nieuwe naam en website waarmee wij onze reis en missie vervolgen: creating digital experiences that improve life.

Neem gerust een kijkje. We zijn benieuwd naar wat je ervan vindt.