Mediamoose uitgeroepen tot FD Gazellen 2018!

Geplaatst op 2018-11-07

Voor het tweede jaar achtereenvolgens hebben wij op dinsdag 6 november 2018 met trots de FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen in de Philharmonie te Haarlem.

Wij zijn enorm trots om de FD Gazellen Award voor het tweede jaar achtereenvolgens in ontvangst te mogen nemen en daarmee opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Echter staat deze prijs niet op zichzelf, want dit hebben wij wederom te danken aan ons fantastische team en onze fantastische klanten. Wij zijn onze klanten en ons team dankbaar dat zij dit succes met ons mogelijk hebben gemaakt.

Vanzelfsprekend gaan wij de komende jaren ons uiterste best doen om de kwaliteit van onze dienstverlening continu te verbeteren en nog meer tijd te investeren in nieuwe innovaties. We voelen een enorme betrokkenheid bij al onze klanten en hebben grote ambities om verder te groeien zodat we nog meer voor onze bestaande en nieuwe klanten kunnen betekenen in de toekomst.

Bedankt!

Over de FD Gazellen

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieel Dagblad ieder jaar uitreikt aan de snelst groeiende Nederlandse bedrijven. Je komt als bedrijf in aanmerking voor een award wanneer je de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet bent gegroeid én het laatste boekjaar winstgevend hebt afgesloten.

FD Gazellen Award 2018 Mediamoose