Mediamoose mag de FD Gazellen Award 2017 in ontvangst nemen

Geplaatst op 2017-11-01

Met trots mogen wij vertellen dat wij met het ontvangen van de FD Gazellen Award 2017 tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren.

Hard werken werpt zijn vruchten af. Ondanks dat onze focus de afgelopen twee jaar niet gericht was op groei, maar op het verbeteren van onze dienstverlening en investeren in innovatie, zijn wij trots om de FD Gazellen Award in ontvangst te mogen nemen en daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Echter staat deze prijs niet op zichzelf, want dit hebben we te danken aan ons fantastische team en onze fantastische klanten. Wij zijn onze klanten en ons team dankbaar dat zij dit succes met ons mogelijk hebben gemaakt.

De afgelopen drie jaar hebben wij kunnen groeien doordat wij organisaties op een professionele wijze helpen met innoveren en digitaliseren in de snel veranderende economie waarin we leven. We merken dat onze klanten continue hun businessmodellen moeten blijven bijstellen en bedrijfsprocessen efficiënter moeten inrichten om te voldoen aan de verwachtingen van hun klanten.
We voelen een enorme betrokkenheid bij al onze klanten en hebben grote ambities om verder te groeien zodat we nog meer voor onze bestaande en nieuwe klanten kunnen betekenen in de toekomst.

Over de FD Gazellen Award

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieel Dagblad ieder jaar uitreikt aan de snelst groeiende Nederlandse bedrijven. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award moet een bedrijf in de afgelopen drie jaar een minimale netto-omzetgroei kunnen aantonen van minstens 20% per jaar. Tevens is het belangrijk dat het bedrijf een gezonde financiële positie heeft. Lees hier meer over de criteria van deze Awards.