Mediamoose doneert zijn creativiteit aan Warchild

Geplaatst op 2013-03-21

Vrijdag 22 maart zal er een veiling gehouden worden tijdens het evenement ‘Mijn WarChild Event is TOP’. Mediamoose zal tijdens deze veiling een (re)design voor een bedrijfslogo veilen t.w.v. € 700,-. De volledige opbrengst zal naar WarChild gaan!

Creatieve ondernemers uit De TelefoonCentrale zijn gezamenlijk opgestaan om Alkmaar te verbinden met War Child. Onder de noemer DTC4WarChild zetten zij zich in om zoveel mogelijk huishoudens in Alkmaar in beweging te krijgen en te doneren aan de stichting die zich inzet voor oorlogskinderen. Vrijdag 22 maart zal er een veiling gehouden worden tijdens het evenement 'Mijn WarChild Event is TOP'. Mediamoose zal tijdens deze veiling een (re)design voor een bedrijfslogo veilen t.w.v. € 700,-. De volledige opbrengst zal naar WarChild gaan!

Voor € 12 per maand kan War Child twaalf kinderen per jaar laten deelnemen aan onze programma's. Daar leren ze omgaan met hun ingrijpende ervaringen, leren ze rekenen en schrijven en kunnen ze een vakopleiding volgen. Met het bieden op deze veiling helpt u dus niet alleen uzelf aan een mooi logo, u helpt kinderen na een jeugd vol geweld toch een stabiel bestaan op te bouwen!

Mediamoose zal een eenvoudig, maar krachtig en vooral herkenbaar logo ontwikkelen. Daarnaast zullen de kleuren en de typografie worden vastgelegd voor een consistent gebruik van het merk.