Max verstappen inhalen en lekker eten tijdens het Moose teamuitje

Geplaatst op 2022-07-29

Afgelopen voorjaar was het weer tijd voor een nieuwe versie van de ‘’Moose Games’’ waarmee de felbegeerde wisselbeker weer op het spel stond en de spanning om te snijden. Na de oud hollandse spelletjes avond van afgelopen keer is het strijdtoneel veranderd in rokend rubber, lange stroken afvalt en een goede dosis adrenaline.

And it’s lights out and away we go!

Bij het pas geopende Racesquare in Alkmaar werd op de simulator uitgevochten wie zich de koning van de Moose Games mocht noemen. Na een eerste trainingssessie was al snel duidelijk dat geen van de coureurs zich zonder strijd aan de kant zou laten zetten, er volgende een spannende kwalificatie met minimale verschillen. Het beloofde een zinderende race te worden!

Teamuitje Moose formule 1 racen

Na een hectische openingsronde waar menig F1 coureur nog wat van kan leren kon iedereen in zijn ritme komen. Van de bloedstollende gevechten tussen Joris en Jim die hier en daar zelfs buiten de baan aan het vechten waren tot een middenveld van 5 man sterk door Maggots & Becketts. Een intens gevecht tussen Bas, Justin en Gert-Jan voor de bovenste treden leverde mooie wiel aan wiel momenten op waarna Gert-Jan de hoogste treden mocht beklimmen en zich de nieuwe koning van de Moose Games mag noemen.

Teamuitje Moose formule 1 prijzen verdelen

Wat volgende na de champagne was een spontane borrel in het zonnetje om nog lekker na te praten over de race. Lekker in de olie door het gebrek aan eten is er afgesloten in de Aloha met de lekkerste hamburgers van Alkmaar.

Teamuitje Moose foodtruck Alkmaar

Een geslaagd uitje, een nieuwe kampioen en mooie foto’s & herinneringen om er weer vol tegenaan te gaan.

Op naar de volgende Moose Games!