Lancering: Nieuwe website & logo voor Cloud2

Geplaatst op 2014-09-30

Cloud2 is een jong een dynamisch bedrijf met een passie om bedrijven te assisteren met Cloud gerelateerde vraagstukken. Van Cloud2 kreeg Mediamoose de uitdaging een responsive website op maat te ontwikkelen inclusief de rebranding van het Cloud2 logo.

Het verhaal achter Cloud2

Bij Cloud2 bent u aan het juiste adres als het gaat om Cloud gerelateerde vraagstukken. Cloud2 is gespecialiseerd in Cloud Backup en Secure File Sync waardoor u op een veilig manier overal en altijd uw data beschikbaar kan hebben.

Opdracht

Mediamoose kreeg de uitdaging om te starten met het rebranden van het Cloud2 logo en vervolgens de nieuwe website vorm te geven en te ontwikkelen. Bij de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we rekening gehouden met de verschillende type doelgroepen waar Cloud2 mee te maken heeft. Hierdoor is de website voor zowel partners als potentiële klanten van Cloud2 erg toegankelijk.

De nieuwe branding

Voor de nieuwe huisstijl van Cloud2 kregen we zo goed als carte blanche. Op een aantal richtlijnen in kleur gebruik na, waren we vrij om een moderne en toch tijdloze uitstraling op te zetten. Onze eerste pitch hebben we middels een leuke brainstormsessie gepresenteerd en de hieruit voortgekomen feedback direct verwerkt. Het resultaat is een sprekend en krachtig logo wat een solide basis is voor alle online en offline uitingen van Cloud2.

Ontwerp Cloud2 logo

De nieuwe website

De ontwikkeling van de nieuwe website voor Cloud2 was een hecht samenspel tussen de strategie, design en techniek binnen Mediamoose én de mensen achter Cloud2. iedereen werd betrokken om zo veel mogelijk feedback en informatie te verzamelen over hoe de website een optimale rol kan spelen binnen Cloud2. De website moest meer zijn dan enkel een online visitekaartje, de website moest een actieve rol spelen bij het bedienen van haar klanten, partners en werknemers.

Cloud 2 website preview

Het resultaat

Voor Cloud2 ontwikkelde we een website op maat. Wij hebben het volgende mogen realiseren:

  • Het ontwerp van het logo
  • Design voor web en mobiel gericht op de verschillende doelgroepen van Cloud2
  • Technische ontwikkeling van de website voor web en mobiel
  • Koppeling met een maatwerk CMS waardoor de website volledig te beheren is
  • Google geoptimaliseerd

Klik hier om de vernieuwde website van Cloud2.nl te bekijken.