Lancering nieuwe rimpelblog website furrow.nl

Geplaatst op 2016-03-17

Lancering van de leukste rimpelblog van Nederland. Maaike Dorsteen heeft niet voor niets de bijnaam "rimpelkoningin". Ze is enorm veel bezig met 'mooi ouder worden" en brengt haar volgers via haar blog op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van anti-aging.

Eind 2015 zijn wij gestart met het ontwikkelen van een nieuwe blog website voor Furrow.nl. De oude website was aan vernieuwing toe op zowel technisch als visueel vlak. De blog furrow.nl is ontstaan doordat Maaike Dorsteen jaren als uitvoerend producent voor verschillende televisieprogramma's heeft gewerkt. In deze wereld draait het voornamelijk om uiterlijk. Doordat veel BN'ers iets aan zichzelf doen; van borstvergrotingen tot botox en het tegenwoordig ook betaalbaar is voor 'normale mensen', kwam Maaike op het idee om haar eigen blog te starten.

Op furrow.nl zorgt Maaike dat haar volgers op de hoogte blijven van de nieuwste trends op rimpelgebied, de beste antirimpelcrèmes en deelt ze haar ervaring met haar volgers over diverse rimpelbehandelingen.

Klik hier om de nieuwe website van furrow.nl te bekijken.